A Schüssler-féle terápiás rendszer 12.sója

A Schüssler-féle arcdiagnosztikai rendszer több mint 130 éves, 12 ásványi sóval, a „szervezet élettani funkcionális szereivel” gyógyít!

Calcium sulfuricum, a Schüssler-féle terápiás rendszer 12. sója

A Calcium sulfuricum az elhúzódó gennyes folyamatok sójaként ismert, főként a gennyes folyamatok lezárásában segít. Hiányában a bőrön gyakran megfigyelhetőek az időskori foltok.

A  Calcium sulfuricum beépüléséhez a következő élelmiszereket ajánlott fogyasztani a Schüssler-féle kúra alatt: borsó, lencse, hagyma, fokhagyma, rozs, spenót, fejes saláta, citrusfélék, rebarbara.

Az arcon fellelhető jelek a következők:

-gipszfehér színű bőr

-időskori foltok

Számos betegségnél segítség lehet a Calcium sulfuricum, de főként a pattanásos bőr, a krónikus gennyes folyamatok fennállása esetén alkalmazzuk D6-os potenciában.

Egészségtipp!

Az acne rendkívül gyakori, elsősorban tinédzser és fiatal felnőttkorban előforduló bőrbetegség. Sajnos többünknél nemcsak pattanások, hanem nyílt és zárt mitesszerek, mély, fájdalmas gyulladásos csomók, ciszták is kialakulhatnak. Ha mindezen jelenségek együttesen fordulnak elő, akkor az acne legsúlyosabb formájáról beszélünk. Ilyen esetben a bőrtünetek a háton, mellkason, fenék területén és a karokon is megjelenhetnek, és sokszor különböző hegekkel gyógyulnak –mindezért mielőbbi terápiát igényelnek! A Calcium sulfuricum legfontosabb szerepe a test legkülönbözőbb részein kialakuló gennyes folyamatok eliminálásában van. A gennyes pattanások kezelésére naponta 3x1 tabletta Calcium sulfuricum D6 javasolt, melyet párhozamosan alkalmazhatunk napi váltásban adott, napi 3x1 tabletta Silicea D12 és Natrium phosphoricum D6 mellé.