Az allergiás nátha homeopátiás szerei

Itt a tavasz, rengeteg pollen, allergiát okozó növény van körülöttünk. Sokan nemcsak ebben az időszakban, hanem egész évben küszködnek a légúti allergia tüneteivel a háziporatka, az állati szőr és a penészgomba miatt.

Az atópiás bőr homeopátiás kezelése

Az atópiás bőr számos kellemetlenséget okoz. Különösen a téli hideg, szeles időben a száraz levegőjű lakásban fokozódnak a tünetek: a bőr kifejezetten száraz, viszkető lehet és gyulladásos területek keletkezhetnek a bőrön...

Őszi kirándulások idején is segít a homeopátia

Őszi kirándulások alkalmával kellemetlen útitársak is előfordulhatnak az ízeltlábúak csoportjából. Lehetőség szerint mindenki igyekszik elkerülni a méh, darázs, hangya, bolha, szúnyog és pók csípését, de ez nem mindig sikerül.

Utazási betegség homeopátiás kezelése

Nyári időszakban a legtöbb család útnak indul rövidebb-hosszabb távolságra. Az autón, buszon, vonaton, repülőgépen, hajón történő utazáskor fellépő rosszullét (orvosi nevén: kinetózis) esetén...

Alvászavar, kimerültség? Kéz a kézben jár

Kevés olyan kimerítő helyzet lehet az életünkben, mint a rendszeres és pihentető alvás hiánya. Ilyenkor jó, ha van természetes segítségünk!