A szexuális élet javításának egyszerű módjai

0
1021

Függetlenül attól, hogy a szexuális vágya egy teljes orrmerülés, vagy egy ártatlan cunnap, ez a 40+ tudomány – és szakértő által jóváhagyott tippek és trükkök növeli a mojo egy pillanat alatt. A szex fontos—meg lennél lepve a váratlan egészségügyi ellátások rendszeres szex ajánlatok. Amellett, hogy javítja a hangulat, és faragni a derékvonal, a szex is segít élni tovább. “Vizsgálja meg és ismerje meg, hogy a szex mennyire alapvető a fizikai és mentális egészségünk szempontjából, és sokkal többet szolgál a reproduktív és kielégítési funkcióknál.

Javasolja William Kolbe, EdD, A Maszturbáció fiatalító erejének szerzője. Ennek egyik módja, hogy feltárjuk mind az egyéni, mind a párosított szexuális aktivitást, hogy stimuláljuk a fő endokrin tengelyt, és az idegrendszert, amely kezeli a főbb testfunkciókat.”A nemi hormonok részt vesznek az izom-és csonttömeg fenntartásában, a férfi-és női jellemzők, a nemi vágy, valamint bizonyos kognitív funkciók és memória fenntartásában, hozzáteszi. Megértése, hogy a szervezet működik egy jó első lépés, hogy valóban élvezi a szexuális tevékenység. Itt van, hányszor kell szexelni, hogy lelassítsa az öregedést.

Fontos megjegyezni, hogy a szexuális egészség és az általános egészség együtt jár.

A tipikus krónikus betegségek megelőzése és kezelése egyértelműen a jobb nemhez kapcsolódik” – teszi hozzá Alyssa Dweck MD, New York-i nőgyógyász és a teljes A-Z szerzője A V-nek. ” például: túl fáradt vagy a szexhez? Ellenőrizze a vérszegénységet (alacsony vérsejtszám), amely néhány esetben jelentős fáradtságot és légszomjat okozhat, és szükség esetén vasban gazdag ételekkel vagy vaspótlókkal kezelje.”Ha szex közben hüvelyszárazságban és fájdalomban szenved, azt is megjegyzi.

Hogy kezeletlen hipertónia (magas vérnyomás) vagy koszorúér-betegség lehet az oka. “Biztosítani nincs cukorbetegség kezelésére, ha, mint az ellenőrzés vércukorszintet vezethet a krónikus hüvelyi gombás fertőzések, amely okozhat viszketés, folyás, gyulladás, rossz közérzet szex közben. Nézd meg ezt az 50 érdekes szex tényt, amit valószínűleg nem tudtál. Amikor az emberek egyre nagyobb távolságot engednek meg az intimitásukban és ez olyan egyszerű lehet, mint a csókolózás és ölelkezés gyengédség és meghittség egymással kínossá válik.

Magyarázza Nikki Martinez pszichológust és klinikai tanácsadót

Úgy tűnhet, mintha soha nem lesz képes legyőzni ezt az érzést, de semmi sem lehet távolabb az igazságtól csak meg kell, hogy menjen vissza az alapokat, ahol a vonzalom egymás kezdődött, és a munka az utat felfelé.”Más szóval, viselkedj fiatalosan-smárolj, de ne szexelj. Előrevetítés és vonzalom, és a többi nő és követi, azt mondja. Valószínűleg hallott már az előjáték fontosságáról, de egy nemrég megjelent tanulmány a Szexkutató folyóiratban még jobban alátámasztja ezt a pontot.

A kutatók úgy találták, hogy mind a férfiak, mind a nők több élvezetes orgazmust tapasztaltak, amikor a szexuális izgalom és a vágy az előjáték csúcsán volt. De ez az előjáték nem kell, hogy szexuális legyen. “A lazítás a szerzés egy masszázs, együtt tölteni az időt,  gyertyafényes vacsora feltétlenül segít spark a szexuális élet, ha van egy szárazság” – mondja kapcsolat, etikett szakértő és szerző, April Masini. Kövesse ezeket a 8 szokásokat, hogy Párok a párosi szexuális élet nem. Oké, egyetértünk abban, hogy ez bizarrul hangzik, de egy svéd tanulmány szerint a nőknek nagyobb nehézségeik voltak az orgazmussal, amikor hideg volt a lábuk.

Ez határozottan egy jó ok, hogy kérje a partner egy pihentető lábmasszázs előjáték előtt-vagy legalább, hogy meleg együtt a tűz! Masini azt javasolja, hogy ezt a tevékenységet egy üveg bort, a terv, hogy végre a következő hat vagy tizenkét hónapban. Csak ötletelni és megbeszélni, hogy mit akartál mindig is csinálni, és soha nem felhozni, az szexi magyarázza. “Készíthet szóbeli listát, írott listát, vagy írhat kívánságait jegyzet kártyákra egy akváriumban, hetente egyszer, vagy havonta egyszer, mártózzon be és tegye azt, ami a kihúzott kártyán van.

A szállodai szex kipróbált és igaz

Ez az a fajta dolog, ami működik minden korban ne vásárolni ezeket a mítoszokat a szex után 50. Hotel sex is tryed and true, Masini azt mondja, míg az otthoni következmények, amelyek nem Szexi-a konyhából, hogy emlékezteti az összes ételek, hogy meg kell tenni a fürdőszobában, ahol lehet, hogy megtalálja azokat bosszantó szakáll díszítés, amit már panaszkodott. “Kijutni a házból, a városból, vagy az országból, ha megengedheti magának, hogy ezt tegye, ez egy nagyszerű módja annak, hogy feldobja a dolgokat,” mondja. “Ha működik (és fog), hogy ez egy rendszeres dolog, kapcsolja ki a get away.”Ez az a 16 közös szexprobléma, amit a házassági tanácsadók állandóan hallanak.

Masini azt sugallja, hogy visszafelé kell dolgoznod azon, ami talán meggátol abban, hogy olyan szexuális életet élj, amilyet akarsz. “Ha ez a stressz, bontsd le, és nevezd meg a három legjobb stresszort, aztán üsd ki őket” – mondja. “Ha úgy érzi, hogy egy kicsit túlsúlyos, csatlakozzon egy edzőteremben, és megszabaduljon az extra súlyt edzés, majd enni is.”A tornaterem maga is lehet libidó stimulátor. Ha a gyerekek, azt ajánlja, hogy egy rendes bébiszitter, vagy hogy a gyerekek egy rendszeres ottalvós randi egy rokon házában. A Maszturbálás mind a modern szexualitás, mind a modern szexterápia egyik alappillére.

Nem csak segít megérteni, hogy mit szeretsz, és mi jó neked szexuálisan, de a kutatások is azt sugallják, hogy jót tesz az egészségednek. Tanulmányok kimutatták, hogy a maszturbáció elkerülheti a depressziót, csökkentheti a méhnyakrák kockázatát a nőknél, és csökkenti a prosztatarák kockázatát férfiaknál. “A Maszturbálás az eroticizmusunk javítását, erogén zónáink felfedezését és libidónk növelését jelenti mondja Kolbe. “Minél jobban szeretjük magunkat, annál jobban tudunk szeretni másokat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here