Titkok a boldogabb élet éléséhez

0
1147

Van egy szerencsétlen oka annak, hogy a boldogság gyakran megfoghatatlan az agyunk egyszerűen nem így van bekötve. Ehelyett az agyunk a túlélésre fejlődött, hogy megvédjük magunkat, hogy biztonságban legyünk. Persze, vannak pillanataink a boldogsággal és a boldogsággal. De sokan közülünk sújtotta állandó negatív érzelmek – mi csak egyszerűen megragadt. Hogyan találunk több örömet az életünkben? Mint minden másban, gyakorlásnak kell lennie, hogy megőrizze a folyamatos boldogságot. Bizonyos értelemben vissza kell állítanunk az alapvonalat.

Nem fog egyik napról a másikra megtörténni, de itt van az első 20 dolog, amit tehetünk minden nap, hogy felfedezzék a titkait, hogy boldogabb. Koncentrálj a pozitívra. A hosszú távú boldogság megtalálásához át kell képeznie az agyát egy negatív gondolkodásmódról egy pozitív gondolkodásmódra. Próbáld ki ezeket a dolgokat: töltsön egy-két percet keres pozitív az életedben. Csináld ezt naponta háromszor 45 napig, és az agyad automatikusan elkezdi csinálni. Válasszon egy pozitív mantra a nap-valami, amit meg fogja ismételni magának, mint például a “ma gyönyörű” vagy “úgy érzem, hálás minden van.”És amikor a dolgok rosszra fordulnak, szánj egy percet arra, hogy megpróbáld pozitív fényből látni. Soha ne becsüld alá az ezüst bélés felismerésének fontosságát az életben.

Az élet tele van hullámvölgyekkel

Kapcsolódó: Állítsa Le Ezt A 8 Negatív Mindsets, Hogy A Vállalkozók Nyomorúságos. Az élet tele van hullámvölgyekkel, de közben van egy csomó kis győzelmünk, ami észrevétlen marad. Egy pillanat, hogy megünnepeljük ezeket a kis győzelmeket. Ellenőriztél minden dolgot a tennivaló listádon, amit eddig halogattál? Hurrá! Végre kipucoltál ezer e-mailt, ami tele van a postaládáddal? Woohoo! Élvezze ezeket a kis eredményeket. Összeáll a kép! Találd meg a munka–élet egyensúlyodat.
A munka sok időt vesz igénybe, de nem ez az egyetlen dolog, amit csinálunk. Fontos, hogy a tevékenységeink és érdekeink túlmutatjanak a munkánkon. Van hobbid? Sok időt töltesz barátokkal és szerettekkel? Edzel? Az egyensúly megteremtése az életedben csökkenti a stresszt, és más lehetőségeket ad, hogy kifejezze magát és jól érezze magát.

Kapcsolódó: Munka – Élet Egyensúly Egyszerű. Hogy sikeres legyen a munkában, legyen élete. A tudatosságközvetítés úgy működik, hogy tudatosságodat és figyelmedet a jelenre irányítod. Arról szól, hogy nem ítélkezel, és elfogadod az érzéseidet. A tudatosság gyakorlása azt jelenti, hogy jelen vagy, tudatában vagy és kíváncsi vagy. Az, hogy elfogadjuk, min megyünk keresztül, csökkenti a stresszt, és segít abban, hogy olyannak lássuk a helyzeteket, amilyenek valójában. A tudatosság által békére és megerősítésre lelhetünk magunkban. Related: Mindfulness nem csak egy Trend, Ez a kulcs ahhoz, hogy egy jobb vezető

A kreatív tevékenységek folytatása

Lehet, hogy a művészeket rosszkedvűnek és depressziósnak tartod, de a tanulmányok azt mutatják, hogy a kreatív tevékenységek rendszeres folytatása valójában boldogabbá tesz. Azok, akik a képzelőerejüket használják és kreatívak, lelkesebbek, és nagyobb valószínűséggel éreznek hosszú távú boldogságot és jólétet. Az ilyen kreatív tevékenységek közé tartozhat az írás, a festés, a rajzolás és a zenei előadás. Kapcsolódó: 14 Dolog, Amit Senki Nem Mondott Neked Arról, Hogy Kreatív. Sokan törekszünk a tökéletességre arra vágyunk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. De ahhoz, hogy igazán boldog légy, el kell fogadnod a tökéletlenséget, ami az élet része. A tökéletesség lehetetlen, és hiába tartjuk magunkat és másokat ezekhez a normákhoz. Mindig csalódottnak fogjuk érezni magunkat. Fogadd el, hogy az élet tökéletlen, és ismerd el, hogy van szépség és kegyelem ebben a tökéletlenségben.

Kapcsolódó: tökéletesség a legnagyobb akadály a termelékenység csinálni, amit szeretsz. Elég nehéz fenntartani a boldogságot, ha utálod a munkádat. Ne pazarold életed legjobb éveit egy örömtelen munkára, még akkor sem, ha ezzel fizeted a számlákat. Mi érdekel? Mi a szenvedélyed? Összpontosítson a karrier építésére egy olyan területen, amely motiválja Önt, és magas szintű elégedettséget biztosít Önnek, és a boldogsági tényezője exponenciálisan emelkedni fog. Kapcsolódó: 5 alapvető összetevői, hogy mit szeretsz a megélhetésért.

Csábító azt hinni, hogy minél több pénzed van, annál boldogabb leszel. De a valóság az, hogy a pénz elköltése segít boldogabbnak érezni magát. A lényeg, hogy bölcsen csináld. Pénzt költeni tapasztalatokra, utazásra, étkezésre, koncertekre, stb. boldogabbá tehet minket, mert megosztjuk ezeket a tapasztalatokat másokkal. Az anyagi javakhoz kapcsolódó boldogság elhalványul, de a tapasztalatok segítenek meghatározni célunkat és szenvedélyünket az életben. Kapcsolódó: hogyan használja az időt bölcsen azáltal, hogy rangsorolja a célok.

Értékelje életét egyre mélyebben.

Gondolataink és érzéseink gyakran a múlt vagy a jövő körül forognak. A valóság az, amit ebben a pillanatban tapasztalsz; amin most keresztül mész. Néha el akarunk menekülni a valóság elől. De amikor a jelenben maradunk, teljesen elkötelezettek vagyunk az életünkben. Törekedj arra, hogy a pillanatnak élj, és egyre mélyebben fogod értékelni az életed. Kapcsolódó: ne felejtsd el, milyen fontos az élet a most. Találd meg a módját, hogy ápolják a hála napi rendszerességgel. Hálát adni és hálásnak lenni mindazért, amid van, boldogabbá és elégedettebbé tesz. A hála egy hálás elismerés azért, amit az életben kaptál. Ezek az ajándékok lehetnek kézzelfoghatóak vagy megfoghatatlanok.

Amikor minden nap elismersz mindent, ami jó az életben, rájössz, hogy több jó van, mint gondolnád, és rájössz, hogy a szomorúság, a szorongás és a depresszió csökken. Kapcsolódó: 3 Okok kell elfogadnia a hozzáállás a hála. Add vissza. Legyen nagylelkű az idejével és a pénzével. Add oda a rászorulóknak. Add oda azoknak, akiket szeretsz és törődsz velük. Azok, akik adnak vissza Van egyfajta önzetlenség és humanitarianizmus. Azok, akik nagylelkűen költenek pénzt másokra hajlamosak, hogy jó egészség, talán azért, mert ad van egy érzés-jó hatás, amely csökkenti a vérnyomást és a stressz.

Kapcsolódó: 10 Módon kisvállalkozások adhat vissza anélkül, hogy megtörné a Bank. Nehéz boldognak lenni, ha unatkozol, vagy bla-bla-bla-ot érzel az életről. A boldogság érzésének része az ösztönzés, az érdeklődés és az élet egy kicsit meglepett érzése. Szóval lepd meg magad azzal, hogy célokat tűzöl ki a komfort zónádon kívül. Tedd magad új vagy váratlan helyzetekbe. Célozz magadnak, aztán dolgozz, hogy elérd őket. És ne felejtsék el élvezni az utazást!. Kapcsolódó: 5 Ways kaland utazás tesz egy jobb vállalkozó.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here