Pole tánc, mint sport és fitnesz

0
2316

A post táncolni? Ez a keverék akrobatika, valamint a koreográfiát tett egy bárban. Erősen inspirálta a klubok erotikus, ez a feladat most elismerte, mint az, hogy kifejezetten a fizikai. A tényező, hogy a beltéri sport központok az ajánlatot a program, bukott hagyja eltávolítása kevésbé nyilvánvaló. Ez egy olyan sport, amely egyesíti az állóképességet, valamint az érzékiség, mondja Sandra, a professzor a pole dance. Ez szegély, illetve haw, valamint a bár. A base-ez egy bár, strip-tease, de ez a sport a saját igaza.

Próbálom! Találkozási venni a jövő héten. A D-nap, mi egy kis tíz hölgyek, közöttük 17, valamint az 53 éves korban meglévő ezen az első találkozón. Nézd meg, mi az a minden nézd meg szívesen. De Sandra, az oktató, van, hogy inspirálja minket.

A test pole-tánca előnye

Ne félj, nem fogok tanítani, hogyan kell egy erotikus táncot,” kezdte ő is. Az enyém sem, azt hiszem, hallottam már egy-két sóhajt a megkönnyebbülés. Mi vagyunk mosting valószínű, hogy egy jó ideje, hogy ez előnyös a szervezet. Ez nagyon csodálatos ember, s látni fogja, hogy ettől sokkal több kecses vagy több pozitív önmagában” – teszi hozzá. A továbbiakban a kis beszédet, hogy üdvözli, hogy menjünk változás a tároló szekrény a szobában. Aztán, sokk, a program tartózkodott a sporttevékenységek ruhát, még a mini-rövidnadrág, – tároló tartály felső, magas sarkú cipő.

Szükséges, hogy a meztelen karját, vagy lábát, hogy ragaszkodnak a bárban,” államok Sandra. Továbbá a cipő? “Ez lesz vonzóbb,” mondja. A legjobb ruhát, Sandra ajánlott a lényeges, valamint egy sor lábbeli sarka 10 cm! Ezt követően helyen edzés. Harminc perc, a gyakorlatokat a abdo-gluteus, szívósság  a kar meghosszabbításáról vissza, valamint a lazulás, a csípő kapcsolódnak össze. Amikor Sandra hív bennünket, hogy válassz egy bár, jelenleg is vagyok fáradt. Azonban nem vagyok a végén a mondatokat.

A tanár vesz egy területet a platform, rendkívül élénk zene, majd tettünk egy kis bemutató a tudását. Ez igazán figyelemre méltó. A lány megfogja a padon a lábát, fejtetőre a fejét, a elválasztja a levegőben.  Ez alapvető, ellenzi a gravitáció. “Most vásárolt meg. Egy kezdődik, járni fogsz érzékien körül a padon, kezében meg olyan magas, mint lehetséges. “Úgy vélem, a többi lány, csak hogy lássam, mit csinálnak: elfog a pad magas, roll a csípő, valamint kapcsolja ki a seggem, oké, meg tudom csinálni.

A motiváció a pole táncban

Úgy érzem, egy kicsit godiche, különösen mindenki előtt, de szilárdan. “Jó, jelenleg szorosan, hogy a bár, valamint egy teljes forradalom “, államok a vonat. Azt kísérlet is, csoda, hogy én oda először. Én újra, még egyszer, jól vagyok. Mint a többi lány is. Nem lenne annyira bonyolult, hogy az után. “Az első ülés, meg lehet tanulni, hogy egy csodálatos koreográfia,” államok Sandra. A második indítványt: az szükséges, hogy ragaszkodnak biztonságosan padon, kezdődik, hogy egy teljes fordulatot, de ezúttal a lábait, hogy a vízszintes oldalán található.

Megpróbálom, hiányzott! Nehéz, hogy emelje fel a fenekét elég magas. Azt, hogy a további erőfeszítéseket, valamint a siker, kiszedtem a földből, valamint gondoskodni kell a teljes kirándulás. Másrészt, hogy fáj a kezem, majd felhívja sok a karját. A D-nap, mi egy kis 10 hölgyek, közöttük 17 53 éves, hogy a meglévő ezen az első ülésen. Úgy véljük, csak nézd félénk. Azonban Sandra, a tanár, hogy motiválni minket.

Nem a stressz, a nem fogom tanítani, hogyan kell egy sztriptíz,” kezdte ő is. Az enyém az égvilágon semmi, azt hiszem, tényleg meghallgattam egy-két sóhajt a megkönnyebbülés. Mi kell egy jó ideje, valamint az is, hogy segít a testünk. Ez nagyon jó, valamint a minden bizonnyal látom, hogy azt teszi, hogy extra elegáns is, sokkal inkább abban, önmagában is” – teszi hozzá. Miután ezt a kis beszédet, ő arra hív minket, hogy menjünk beállítása a tároló szekrény a szobában.

Keménység edzés

Aztán, sokk, a tanfolyam tartózkodott a sporttevékenységek viselet, azonban a mini-rövidnadrág, ujjatlan felső, magas sarkú cipő. Elengedhetetlen, hogy a meztelen végtagok, hogy ragaszkodnak a bárban,” azt állítja, Sandra. A cipő? “Ez több, szexi” – mondja. Miután a megfelelő ruhát, Sandra adta kölcsön a szükséges, valamint egy sor cipő sarka 10 cm! Miután ez a hely a warm-up.

30 percig, a gyakorlatokat a abdo-gluteus, szívósság képzés a kar, nyúlik vissza, valamint a lazulás, a csípő kapcsolódnak össze. Amikor Sandra hív bennünket, hogy válasszon egy bár, már fáradt vagyok. Ennek ellenére, én nem vagyok a végén a mondatokat. A tanár tart egy helyet a dobogón, helyek, élénk zene, majd tettünk egy kis bemutató a tehetségét. Ez igazán kiemelkedő. Ő lesz az, bár a lábam, fejtetőre a fejét, a spárga a levegőben.

Egyszerű, nem ellenzi, hogy a rendeletek a gravitáció. Most lehet, hogy sikerül. A kezdet, te vagy mosting valószínűleg séta érzékien a bár körül fogva olyan magas, mint lehetséges. Azt nézd meg a többi hölgyek, hogy lássuk, hogyan csinálják: gyönyörködtető pad magas, roll a csípő, valamint a swing, a fenék, jó, hogy meg tudom csinálni.